
Jednostki naukowe: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Numer zgłoszenia / patentu: P.439518
O technologii
Wstępne badania ankietowe wskazują zapotrzebowanie na żywność, która oprócz postaci tradycyjnej potrawy będzie posiadać dodatkowe walory prozdrowotne. Opracowany produkt w postaci musztardy może stanowić składnik wielu potraw, w tym m.in. pieczywa, zapiekanek, czy naleśników, których walory zwiększono dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wzbogacania materiału roślinnego w wapń.
Więcej informacji o technologii: ciitt.up.poznan.pl
Technologia została opracowana w projekcie pn. AgriBioFood PULS IUNG 4.0 w ramach ustanowionego przez Ministra Nauki i Szkodnictwa Wyższego pn. Inkubator Innowacyjności 4.0.
Kontakt z Brokerem Technologii
Centrum Innowacji i Transferu Technologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Kolegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań
tel. (0) 61 846 62 63
e-mail: ciitt@up.poznan.pl
ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA NABYCIE LICENCJI NA TECHNOLOGIĘ/NABYCIE PRAW DO TECHNOLOGII
-
Formularz oferty zakupu praw
[ .pdf ] 168.71 KB
-
Formularz oferty zakupu licencji
[ .pdf ] 171.88 KB
-
Zaproszenie
[ .pdf ] 197.77 KB