
Jednostki naukowe: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Numer zgłoszenia / patentu: P.441570
O technologii
Napoje cechują się naturalnym słodkim smakiem i prostym składem (tzw. „clean label”), bez dodatku cukru, aromatów i substancji konserwujących. Wytworzone napoje są bogate w polifenole oraz witaminę C.
Więcej informacji o technologii:
Technologia została opracowana w ramach projektu „AgriBioFood PULS IUNG 4.0”, który jest współfinansowany ze środków finansowych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).
Kontakt z Brokerem Technologii
Centrum Innowacji i Transferu Technologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Kolegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań
tel. (0) 61 846 62 63
e-mail: ciitt@up.poznan.pl
ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA NABYCIE LICENCJI NA TECHNOLOGIĘ/NABYCIE PRAW DO TECHNOLOGII
-
Formularz oferty zakupu praw
[ .pdf ] 304.38 KB
-
Formularz oferty zakupu licencji
[ .pdf ] 308.02 KB
-
Zaproszenie
[ .pdf ] 498.32 KB