Jednostki naukowe: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Numer zgłoszenia / patentu: P.442893 Poziom gotowości technologicznej (TRL): 6
O technologii
Baton zawierający mieszaninę co najmniej jednego rodzaju owoców suszonych, co najmniej jednego rodzaju miodu oraz inuliny i płatków pszennych w jakim do składników batonu dodany jest dodatek funkcjonalny z miąższu buraka w ilości 5-10 % wagowego w formie rozdrobnionej w kształcie kostki, albo proszku, a ilość pozostałych składników zawarta jest w przedziałach od 1 do 2% wagowych suszonych owoców winogrona, od 1 do 2% wagowych suszonych owoców róży, od 1 do 4% wagowych suszonych owoców ananasa, od 1 do 2% wagowych suszonych owoców mango, suszone owoce brzoskwini (do 1,6% wagowych), suszone owoce rokitnika (do 0,4% wagowych), inulina (do 3% wagowych), miód (do 50% wagowych) i płatki pszenne (do 30% wagowych).
Więcej informacji o technologii: ciitt.up.poznan.pl
Kontakt z Brokerem Technologii
Centrum Innowacji i Transferu Technologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Kolegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań
tel. (0) 61 846 62 63
e-mail: ciitt@up.poznan.pl
ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA NABYCIE LICENCJI NA TECHNOLOGIĘ/NABYCIE PRAW DO TECHNOLOGII
-
Formularz oferty zakupu praw
[ .pdf ] 304.42 KB
-
Formularz oferty zakupu licencji
[ .pdf ] 307.20 KB
-
ZAPROSZENIE
[ .pdf ] 527.71 KB