Wzbogacona mieszanka wypiekowa o podwyższonym potencjale przeciwutleniającym

Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Przedmiotem wynalazku jest wzbogacona mieszanka wypiekowa o podwyższonym potencjale przeciwutleniającym, składająca się z mąk różnego rodzaju chlebowych.
Patenty / Zgłoszenia patentowe
Jednostki naukowe: Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Numer zgłoszenia / patentu: 411731

Przedmiotem wynalazku jest wzbogacona mieszanka wypiekowa o podwyższonym potencjale przeciwutleniającym, składająca się z mąk różnego rodzaju chlebowych oraz ich mieszankę o dowolnej granulacji, prasowanych drożdży piekarskich, naturalnego kwasu żytniego, soli, ekstraktu słodowego jasnego, mielonej łuski gryczanej i wody.


Kontakt z Brokerem Technologii
Biuro Wspierania Badań, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

Anna Bednarska

tel. 691 963 005

e-mail: a.bednarska@pan.olsztyn.pl

Z

Podobne rozwiązania technologiczne

Czy wyrażasz zgodę na przechowywanie cookies przez pactt.pl?

Zapisano